Handledare.

De som håller ihop programmet och garanterar att du får en oförglömlig upplevelse är dina handledare. Dessa är unga entreprenörer som har som enda uppgift att se till att du mår bra, har riktigt roligt och att det blir just ditt företag som får åka på startup-resan till London.

 

Alexander Brännkärr

Som 19-åring grundade Alexander Indivator (2008 i Uppsala). Sedan dess har han tillsammans med sina kollegor utbildat över 3 000 ungdomar i entreprenörskap över hela Sverige. Han har en examen från Handelshögskolan i Stockholm och utsågs 2015 till Årets Studentföretagare i Sverige. Alexander har alltid gillat att utmana sig själv och har tävlat i friidrott på elitnivå, simmat till Öland och gjort ett par Iron Man, bl.a. 2011 i Kanada som en del av Adidas “all in”-kampanj.

 

Matilda Ljudén

Med en bakgrund som alpin skidåkare på såväl nationell- som internationell elitnivå vet Matilda vad som krävs för att nå toppen. Och det var också här som hennes intresse för att coacha andra till att nå sina mål började. Sedan dess har hon utbildat och tränat ett hundratal ungdomar inom både alpint och entreprenörskap. Matilda har en examen i ekonomi från Uppsala Universitet och har under sin studietid varit engagerad i Uppsalaekonomerna.