EX Stockholm

Den 11-17 juni samlar vi några av Sveriges främsta unga entreprenörer på Handelshögskolan. Under sju intensiva dagar får deltagaren utveckla en affärsplan med stöd av framgångsrika unga entreprenörer och forskare. Veckan avslutas med presentation inför riktiga investerare. Vinnande team får åka på en startup-resa till London. Programmet sponsras av EQT och SEB.

Programmet

Datum: 11 juni – 17 juni
PlatsHandelshögskolan i Stockholm & SUP46
Pris: 9 980 kr inkl. moms.

INTE EN VANLIG SKOLA.

Trots ett intensivt program fullspäckat med viktiga kunskaper om entreprenörskap kommer du att ha roligt från det att du anländer till dess att du åker hem. I inspirerande lokaler på en av Europas ledande handelsskolor, respektive en av Sveriges främsta startup-hubbar, kommer du att få varva teoretiska inslag med praktiska workshops och riktiga entreprenörs-utmaningar.

VI LÄR DIG ALLT DU BEHÖVER KUNNA.

Under programmet kommer vi att hjälpa dig med allt du behöver för att i slutet av EX kunna presentera ditt företags affärsplan för riktiga investerare. Vi ser till att du hittar ett team, att ni lyckas utveckla en skalbar affärsidé och att ni får ihop en konkurrenskraftig affärsplan och vass pitch.

VILL DU FÖRÄNDRA VÄRLDEN?

Entreprenörskap kommer i flera former: ekonomiskt, socialt och kulturellt. Ditt företag kan alltså med fördel ha som affärsidé att minska människors klimatpåverkan, motarbeta nätmobbing eller öka människors kunskaper om demokrati. Det viktiga är att din affärsidé har internationell potential och snabbt kan skalas upp.

PROGRAM*.

Söndag (12.00-17.00): Ankomst och invigning
Måndag (09.00-17.00): Att skapa framgångsrika team
Tisdag (09.00-17.00): Affärsidéer med global potential
Onsdag (09.00-17.00): Socialt entreprenörskap
Torsdag (09.00-17.00): Kommunikation och PR
Fredag (09.00-17.00): Ekonomi och strategi
Lördag (09.00-20.00): Draknäste och avslutningsmiddag

* Programmet är preliminärt och kan komma att förändras

Kvällsaktiviteter: För de deltagare som önskar kommer det under två kvällar att anordnas kvällsaktiviteter. Dessa är helt frivilliga och slutar senast 21.00.

Mat och boende: I programmet ingår lunch och fika, samt avslutningsmiddag. Deltagaren ansvarar själv för att arrangera boende under programmet, om detta önskas. Programmet är dock anpassat för att deltagare som bor inom ett par timmars avstånd ska kunna pendla.

Inför programstart : Obligatoriskt uppstartsmöte.
Efter programmet: Startup-resa till London med vinnande företag.

Partners: