Skapar morgondagens entreprenörer.

Indivator startades 2009 i Uppsala med ambitionen att ge ungdomar en ökad entreprenöriell förmåga. Entreprenörskap, eller förmågan att omsätta idéer till verklighet, är en avgörande kompetens för att kunna starta och driva företag. Utan självförtroende, mod, drivkraft, passion, kreativitet, uthållighet – entreprenöriell förmåga – blir det inget företag. Men dessa egenskaper är lika viktiga för att lyckas på arbetsmarknaden och livet i allmänhet. De är faktiskt nödvändiga för all form av måluppfyllelse.

Entreprenörskap fyller därför en central roll i världen. Allt som skapas av människor är ett resultat av entreprenörskap. Det kan vara det framgångsrika företaget som skapar tusentals arbetstillfällen, den smarta produkten som räddar liv eller det politiska systemet som möjliggör välfärdssamhällen. Oavsett vad som skapats är det en eller flera personer som vid något tillfälle fått en idé eller haft en dröm och sedan lyckats göra den till verklighet.

Vi på Indivator brinner för att skapa entreprenörer – oavsett om det är ungdomar som ska starta företag som sommarjobb eller ledningsgruppen i det multinationella företaget som vill hitta nya sätt att skapa värde i en föränderlig omvärld. Vår ambition är att skapa så många och så skickliga entreprenörer och intraprenörer som möjligt, så att vi alla kan leva i ett bättre samhälle imorgon.